1. Basis huurprijzen

De locatie huren kan je doen per dag of per dagdeel. De onderstaande tabel geeft een overzicht van de huurprijs volgens het type huurder. In de huurprijs is de verplichte eindschoonmaak inbegrepen. De zaal dient borstelschoon achtergelaten te worden zoals beschreven in het reglement (zie ook deel 3 – poets).

ParticulierVereniging
Huur dagdeel (enkel op weekdagen)9070
Huur weekdag (8.00 – 20.00)200185
Huur weekenddag of feestdag (8.00 – 00.00)235210
Indien de locatie op regelmatige basis gebruikt wordt, dan kan een voordeeltarief afgesproken worden (bijv. wekelijkse repetities, workshop- of lezingenreeks, …)

2. Energie

Door de sterk gestegen energieprijzen zijn wij genoodzaakt om aan de huurders ook het elektriciteitsverbruik aan te rekenen. Hiertoe hebben we een digitale energiemeter geïnstalleerd. In de reguliere huurprijs zal een energieforfait van 10 euro inbegrepen zijn voor dagverhuur en 4 euro voor dagdeelverhuur.

Extra verbruik zal aangerekend worden volgens een vastgestelde marktconforme energieprijs per kWh gebaseerd op de prijzen zoals berekend door VREG (https://dashboard.vreg.be/report/DMR_Prijzen_elektriciteit.html). In mei 2022 bedroeg deze prijs bijvoorbeeld 0.46 € / kWh.

Bij ophalen van de sleutel zal de beginstand genoteerd worden. Bij het verlaten van de zaal wordt het effectieve verbruik bepaald en wordt deze verrekend met de huurwaarborg.

3. Poets

De huurder dient de locatie borstelschoon achter te laten. Veegborstels worden voorzien. Afwas dient te gebeuren en alle gebruikte materiaal dient droog op de daarvoor voorziene plaats weer opgeborgen te worden. Meubilair wordt opgeborgen volgens de aangegeven richtlijnen (stoelen stapelen, tafels aan de kant, ..)

4. Extra’s

Bij de huur van de zaal kunnen ook extra diensten geleverd worden. Hieronder een overzicht.

Warmhoudbakken inclusief brandpasta (per stuk)6
Volksspelen (per stuk)10
Volksspelen (voordeelpakket – 8 stuks)60
Huifkartocht (max 15 volwassenen – 45 min)70
Smart TV (per dagdeel)10
Extra bakfrigo (per dag)10