In 2002 landden Tim en Heidi op een vierkantshoeve op de grens tussen het wondermooie Pays des Collines en de Vlaamse ardennen. De hoeve bestaat uit verschillende gebouwen die in de voorbije jaren elk hun eigen functie kregen. Op de site werden bijvoorbeeld twee extra woningen gerealiseerd in een voormalige schuur en werden verschillende ateliers ingericht waarin de activiteiten van TiDee ondergebracht zijn of waar creatieve hobbies hun plaats krijgen.

Eén van de gebouwen (een voormalige koestal) werd in 2005 reeds omgetoverd tot een polyvalente ruimte met tuin en terras. In 2019 werd na lang wikken en wegen besloten om dit zaaltje een volledige remake te geven en er zo voor te zorgen dat de ruimte voldoet aan de eisen van 2020. Zo werden tussenmuren uitgebroken, werden muur en vloer geïsoleerd, werden extra raampartijen aangebracht en werd een warmtepomp voorzien. De keuken wordt uitgebreid en wordt een smaakvol maar vooral praktisch belangrijk onderdeel van de zaal.

Met deze vernieuwde locatie hopen Tim & Heidi vanaf 1 mei 2020 ruimte te bieden aan verenigingen, familiefeesten, ceremonies, vergaderingen, … en zo een plek te worden waar mensen elkaar ontmoeten, nieuwe dingen beleven, vieren en vooral ook genieten.

Heb je interesse om ook gebruik te maken van Ferme-Troubadour, contacteer ons dan en we helpen je graag verder!